NAIKED öko tisztítószer tabletta – padló

1.229 Ft

Cikkszám: ZLZB2101 Kategóriák: ,

Leírás

Padló felmosására, tisztítására használható, hatékony és természetes környezetbarát háztartási termék. Rendkívül gazdaságos, hulladékszegény, hiszen egyetlen tabletta feloldásával 500 ml tisztítószert készíthetsz.

Praktikus, könnyen használható, ECOCERT mínősítéssel rendelkező 100% növényi alapanyag.

Gyártó: NAIKED
Származás: Németország
Kiszerelés: 1 db

Egyszerűen otthon elkészíthető, kis helyigényű hozzávaló a saját hatékony padlótisztítószer megalkotásához, mellyel könnyedén tisztán tarthatod otthonodban a padlót.

A NAIKED tisztítóeszközök és tisztítószerek egytől-egyig lebomlóak, műanyagmentesek, és a lehető legkisebb csomagolásban érkeznek. A NAIKED szilárd mosogatószappan, illetve tisztítószer-tabletták segítségével nem szükséges többé újabb és újabb flakont vásárolni, sőt, a szállítás karbonlábnyoma is kisebb és olcsóbb, hisz a víz már a Te otthonodban kerül a termékbe!

Az összetevők között garantáltan nem találsz állati alapanyagokat (például marhaepét), sem kőolajszármazékokat, és nem csempésznek bele mikroműanyagot, vagy más térkitöltőt.

Fontos: Fából készült felületen ne használd!

Előnyei:

  • természetes összetevők
  • hulladékszegény csomagolás
  • hatékonyan tisztítóhatás
  • illatát kizárólag tiszta illóolajok adják

 

Használata:

Oldj fel 500 ml langyos vízben egy tablettát, tedd flakonba, melyből könnyen adagolhatod, majd használd a szokásos módon a padló tisztítására.